Product Presentaties en Live Streaming met hoge kwaliteit
Zelf streamen met 1,2,3 of zelfs 4 camera's, professionele verlichting en geluid.
Door de vele beperkingen is het steeds lastiger je klanten en collega's die niet dichtbij zitten echt te ontmoeten. In plaats daarvan wordt er steeds meer gebruik gemaakt van live streaming (YouTube/Vimeo) en conference calls (Zoom/Skype/Teams) voor product presentaties, workshops en vergaderingen.  Helaas is vaak de kwaliteit van beeld en geluid nogal matig, terwijl het toch zo belangrijk is optimaal over te komen. Je maakt meer indruk als je goed te verstaan bent en zorgvuldig gemaakte producten zien er beter uit als de beelden scherp en kleurecht zijn.
Er zijn meerdere mogelijkheden.
Als je veel wil streamen koop je natuurlijk zelf een set.
Ik stel een set op maat samen waarmee je direct aan slag kunt!
Heb je geen verstand van camera's en van streamen? Geen probleem! Alle onderdelen van de set worden voorzien van een label en na de persoonlijke instructie bij jou op locatie kun jij ook zelf alles aansluiten. In de op maat gemaakte manual kun je alles nog eens rustig nalezen. In het stappenplan staat exact beschreven hoe je alles op de juiste manier moet aansluiten en instellen. En om zeker te zijn dat alles goed werkt kun je, voordat je live gaat streamen, 5x bij mij inloggen om te testen of alles klopt.
Stream je niet zo veel en wil je liever huren? Dat kan natuurlijk ook!
Ik installeer een compleet werkende set bij jou op locatie zodat je direct zelf aan de slag kunt. Je hebt hiervoor alleen een snelle internet verbinding, een laptop en een locatie nodig.
Als je een evenement hebt of belangrijke vergadering kan ik ook alles voor je komen opnemen en streamen.
Neem contact op voor een voorstel op maat en een offerte.
Back to Top